Szolgáltatások

Ha Ön nem igazán tud eligazodni a bank-, és biztosító társaságok egyre szaporodó ajánlatai között, ha biztosítási ügyeinek intézése során kellemetlen tapasztalatokkal szembesült, ha nehézségekbe ütközött az illetékes ügyintéző megtalálása, ha elhúzódott a kárrendezés…- bizonyára Ön is tudná folytatni felsorolást.

Szabaduljon meg a problémáktól, válassza az FMBA Kft-t, mert az Ön megbízása alapján átvállaljuk a pénz-, és biztosítási ügyek intézését és díjmentes szolgáltatásainkkal levesszük a gondokat az Ön válláról.

Legyen szó akár befektetésről vagy tőkefelhalmozásról, hitelfelvételről vagy hitelkiváltásról, élet-, vagy vagyonbiztosításról, élethelyzethez kapcsolható pénzügyi tervezésről, egyéni vagy vállalati költséghatékonyságról, mind-mind speciális ismeretanyagot és felkészültséget igényel, ezért tegyen próbára bennünket, kérje ingyenes tanácsadásunkat itt!

Ha kíváncsi az ősz kiemelkedő megtakarítási ajánlatára, ide kattintva tájékozódhat a részletekről.

Befektetések Befektetések
Ön azok közé tartozik, akik az ismerős véleményének meghallgatása mellett ki szokták kérni független szakértő tanácsát is?
Hitelek Hitelek
Akár új otthonról álmodik, akár a meglévőt szeretné otthonosabbá varázsolni, biztosan megtaláljuk az Ön számára ideális finanszírozási lehetőséget
Utasbiztosítások Utasbiztosítások
Utazni jó. Világot látni felemelő érzés. Az emlékek viszont annál maradandóbbak, minél kevesebb probléma és kellemetlenség adódik az úton.
Lakástakarékpénztár Lakástakarékpénztár
Egyedülálló megtakarítási forma, nem csak lakáscélra! Miért előnyös Önnek? Miért előnyös társasházaknak, lakásszövetkezeteknek?